20 Temmuz 2015 Pazartesi

Abnormal-kei Joshi

Not: Bu manga psikopat kızlar ve bolca garip şey içermektedir. Bu rahatsız ediciyse lütfen okumayınız.

Manganın İsmi; Abnormal Kei Joshi
Tür; Korku, Okul, Harem, Psikoloji, Seinen
Mangaka; Katou, Haruaki(Sanada Eleven)
Yayınlanma Tarihi; 2 Mayıs 2012 - (Devam Ediyor)
İngilizce Çeviri; 1-11 roankun | 12-15 - ???

Konu;
Liseli ana karakterimiz Shiina Shinya, tüm kızların işe yaramaz olduğunu düşünür, bu daha çok onları anlayamadığı içindir. Ama bu onun tuhaf kızlarla çevrili olması engellemez.
Tsubasa Tooka, sevimli, herkes tarafından beğenilen kız onun stalkerıdır. Shikimura Masami, bir mazoşisttir ve Shinya'yı oyunlarına alet etmektedir. Ikari Satsuki, seri cinayetler işlemekten hoşlanmaktadır ve Shinya'yı da bunun içine çekmek istiyordur. Banjou Yoruko, sessiz ve kitapları seven bir kızdır ama Shinya'yı kendi kafasında olan fantastik dünyaya dahil etmiştir. -okuyunca daha iyi anlayacaksınız- Uchida Yumeji okulun uyuyan güzelidir, zamanının çoğunu revirde harcamaktadır çünkü çok fazla uykuya ihtiyacı vardır. Shinya ona gazete getirir, bu sayede uyanık olduğu kısa süre içinde olan olaylardan haberdar olur. Son olarak, Okui Akane kendisinin bir vampir olduğuna inanmaktadır. Shinya bildiklerine karşılık olarak ona kanını içmesine izin vermek zorundadır.
Bakalım Shinya onun hayatını zorlaştıran bu işe yaramaz kızlarla nasıl başa çıkacak?


~~~~~
(Ciltlerdeki bölüm sayısından emin değilim. Doğru olmayabilir.)

~~~~~



Cilt 1










Not; Mangaka yılda 1 cilt çıkartıyor. 3. cilt Ağustos 2015'de çıkmış. Yani 4. cilt 2016'nın herhangi bir ayında çıkabilir. Bir de 3. ciltin raw hali hiçbir yerde olmadığı için 10-15. bölümler o cilte ait mi değil mi bilmiyorum. Gerçi büyük ihtimalle öyle ama yine de belirtmek istedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder