31 Ağustos 2015 Pazartesi

Güncel #6 | Neden Tatildeydik

Herkese merhaba ben Kitsune!
Öncelikle başlıktaki soruyu cevaplayayım, benim yüzümden!
Taşınacağım/Taşınabileceğimiz için fazlasıyla rahatsız bir ortamdaydım ve ben bu tür şeylerde asla ve asla düzgün iş yapamam. Takıntı gibi bir şey.
O yüzden birazcık ara vermiştik, hala daha bu sürecek çünkü henüz taşınamadık. 2 hafta içerisinde taşınacağız. Yani bu güncelden sonra 2 hafta yine ben yokum adfadghf
Bu sırada neler olur bilemeyeceğim. Birkaç one-shot bulup boş vaktim olduğunda çevirebilirim vs. vs. ama 2 hafta sonra yine güzel bir güncel ile dönebiliriz umarım.

Bu güncelde her zamanki gibi Abnormal-kei Joshi var. Buna artı olarak bir one-shot ve bir de yeni serimiz var.
İlk başta Abnormal-kei Joshi'den başlayalım.
Hem beni hemde Kaiya'yı zorlayan bir bölüm oldu çünkü bayağı uzun bir bölümdü. Ama sonuç olarak bir şekilde bitti.
İlerleyen bölümler için heyecanlıyım, en son baktığımda yeni birkaç karakter vardı. Heheheh..

Yeni serimiz ise Hana wa Nisemono adında bir manga!


İlk başta pek istemedim, çünkü yanlış anlaşılabilecek bir seri olduğunu düşünmekteydim. Ama Kaiya, ''Çevirelim, yapalım!'' gibi şeyler -sanırım- söyleyince yaptık.
Manga 1 ciltten oluşan bir manga yani kısa, bölümler de bizi zorlamayacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden sık sık göreceksiniz. (En azından bitene kadar.)

Umarım okuyan/seven birileri olur. Diyorum ve one shot'dan kısacık bahsediyorum.
One shot'ı boş zamanımda kendim çevirdim ve editledim. Zaten 5 sayfacık bir şey olduğundan hiç zorlamadı, okunmaya değer mi bilmiyorum ama kötü de değildi.. Yada öyleydi. Ama bu tür şeylerin de çevrilmesi gerek.

Neyse efendim, ben sözü Kaiya'ya bırakıyorum. OwO

(Bunu neden koyduğumu bilmiyorum. Üzgünüm. Cidden.)

~~~~~~


   MERHABALEAAAAAAAAR!!

   Uzun sayılabilecek bir tatil sürecinin ardından geri döndük! Kitsune'nin de bahsettiği taşınma mevzuları sebebi ile bir süredir tatildeydik. Ama bu süreçte de durmadık, duramadık. Çünkü fazlaca işsiz olduğumuzdan eninde sonunda geri sarıyoruz manga işlerine asıudfhşıasd. İşsizliğimizin sonucunda AKJ 9'un yanında bir adet one shot ekledik ve yeni serimiz Hana Wa Nisemono'ya başladık.

   Hana Wa Nisemono konu itibariyle başta BL gibi duran ama sonradan değişen *ehem* bir manga. Kitsune manga sitelerinin en diplerinden bulup çıkardı kendisini usadgılfa. Sonuçtan memnunum şahsen ve bir sonraki bölümleri çevirmek için sabırsızlanıyorum eheheh C:

   Bu arada güzel bir haber vereyim; Abnormal-Kei Joshi'nin ingilizce çevirmeni çevirmeye devam ediyor, dolayısıyla biz de devam edeceğiz *HEYT BE!* Ama mangaka yılda tek cilt çıkaracak kadar yavaşlamış, o yüzden güncele geldiğimizde yeni bölümler biraz gecikmeli gelecek. Geç olsun güç olmasın aıugsdılfua.

   Veeee son olarak Kitsune'den özel bir isteğimiz var!


   O ZAMAN BİR ADET KAİYA ANISI GELİYOĞ!

   4. Sınıfa giderken bilgisayar dersimiz vardı ikili gruplar halinde bilgisayarda Icy Tower oynardık (Sınıf geleneğimizdi audgslfıa). Arkadaşımla yeni karakter indirmeye karar verdik ve sonunda bir siteye girdik. Hani bazı sitelerde virüslü reklamlar olur ya "Evlenmek ister misiniz?" filan diye, kenarda onlardan çıktı. Tabi deli Kaiya durur mu? "Basalım mı şu reklama bakalım ne olacak eheuhuehue" "Yok basmayalım ya hoca anlarsa" filan derken ben bastım reklama. BASMAZ OLAYDIM AYNI PENCEREDEN 50 TANE AÇILDI OKUL BİLGİSAYARININ İŞLEMCİSİNİ PERT EDİYORDUK AULFIAGSDLFIUGASLDUFGSLAIUDGFAS Şansımıza hoca da anlamadı filan ama acı yoldan o reklamların virüslü olduğunu öğrendik asıhdfşıasdhf. O zamandan belliymiş ne mal olacağım adsugıla

   Neyse, işte bu da böyle bir anımdır (AZ SIKICI BİLİYORUM AMA BAŞKA GELMEDİ AKLIMA ADUSIGLF)

   Bir dahaki güncelimizde Abnormal-Kei Joshi'yi güncele getirmeye çalışacağım, 5 sayı filan var ama ben de işsizim yani udgslfıu umarım istediğim kadar hızlı ilerletebilirim.

   Şimdilik hoşçakalın!!




Abnormal-kei Joshi - 9

Hana wa Nisemono - 1
(Online Oku) - (İndir)

World's End Sabotage -OneShot
(Online Oku) - (İndir)


4 yorum:

  1. Artık Dönseniz :) nasıl fikir bence çok iyi artık çevirin manga okuyalım ingilizce okudum ama sonradan durdum ve türkçeyi beklmeye karar verdim çevirin artık :) lütfen :) :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacı biliyorsun yok idi internetim... Agaudshauıdsu geldi ama. Bu da birsürü manga demek! Geliyor yeni bölüm rahat ol sen eheuhueu
      -Kaiya

      Sil
  2. geç gelen güncel teşekkürü -çünkü blogu yeni buldum :(-
    günceller için teşekkürler özellikle de Abnormal Kei-Joshi'yi çevirdiğiniz için *-* yoksa ben bu üşengeçlikle öyle bir manga bulamazdım :D

    YanıtlaSil
  3. Bizim de arkadaşımla öyle bir anımız var, sadece Icy Tower vardı ve çok sıkılmıştık. Ben "hadi başka bir şey indirelim!" dedim, arkadaşım mızmızlansa da internete yazdım. İlk çıkan oyun sitelerinden birine girdim. Anında reklamlı pencereler açıldı falan, sonra pornografik içerikli reklamlar da vardı fkhfkd Hemen hoca görmesin diye monitörü kapattık, sonra bilgisayarın fişini çektik kfjdhbkdh o anki aksiyonu anlatamam jefbkşknl

    YanıtlaSil